Za prikaz bannera potreban je Flash player

GRIJANJE NIKOLIĆ d.o.o. - katalog proizvoda Vaillant u ponudi

Grijanje Nikolić d.o.o. nudi kompletan asortiman proizvoda Vaillant, za ugodnu toplinu doma. U izborniku "Katalog proizvoda" možete saznati opširnije o pojedinom proizvodu. Proizvodi su razvrstani u slijedeće grupe:

GRIJANJE - na plin

Klikni za uvećati fotografiju Idealno rješenje za grijanje je ovisno o mnogobrojnim čimbenicima. U ponudi su konvencionalni ili kondenzacijski zidni uređaji te kotlovi koje je moguće kombinirati sa spremnicima tople vode.

TOPLA VODA - na plin

Klikni za uvećati fotografiju Rješenje za pripremu potrošne tople vode je ovisno o mnogobrojnim čimbenicima. U osnovi se način opskrbe toplom vodom rješava na principu protoka ili akumulacije.

GRIJANJE TOPLA VODA - na plin

Klikni za uvećati fotografiju Nova generacija kombiniranih uređaja stvorena je da Vam život učini lakšim i ugodnijim i nudi najjednostavnije rješenje grijanja i pripreme tople vode.

SOLAR

Klikni za uvećati fotografiju Uređaji, koji su savršeno međusobno uskađeni i koji se u svako doba mogu fleksibilno proširivati i kombinirati po želji, čine Vaillantov inteligentni sustav, kojemu naravno pripada i nova generacija solarnih sustava auroTHERM; auroSTEP i auroSTEP pro. Korištenjem sunčeve energije koja je besplatna, moguće je uštedjeti i do 60% godišnje potrebene energije za pripremu potrošne tople vode, što znači, da ljeti konvencionalni način zagrijavanja tople vode gotovo i nije u upotrebi.

REGULACIJA

Klikni za uvećati fotografiju Vaillantov program regulacije uključuje sobne termostate koji se rukovode temperaturom prostora, te još sofisticiranije atmosferske regulatore koji temperaturu polaznog voda sustava grijanja određuju prema vanjskoj temperaturi i krivulji grijanja.

MIKROKOGENERACIJA

Klikni za uvećati fotografiju Mikrokogeneracija koristeći plinski motor s unutrašnjim izgaranjem pokreće generator za proizvodnju struje dok se toplina koja se oslobađa radom koristi za potporu grijanja. Toplinu je moguće iskoristiti i za pripremu potrošne tople vode ali u kombinaciji s međuspremnikom. Varijabilni broj okretaja motora osigurat će optimalnu prilagodbu toplinskog učina odnosno električne snage trenutnim potrebama.

EKOLOŠKI KLIMA UREĐAJI

Klikni za uvećati fotografiju

Vaillantovi klima uređaji prilagođeni su životnim potrebama korisnika pružajući mu maksimalni komfor 365 dana u godini uz jednostavno rukovanje i održavanje. Proizvodni program klima uređaja sastoji se od različitih modela koje odlikuju prepoznatljive karakteristike marke Vaillant.

SPREMNICI ZA UKAPLJENI NAFTNI PLIN (PROPAN - BUTAN)

Klikni za uvećati fotografiju

Spremnik propan - butana (ukapljenog naftnog plina) je tlačna posuda namijenjena za skladištenje, odnosno smještaj UNP-a. Ima široku primjenu kod grijanja kuća te pripremu tople vode.

*Sadržaj suglasno preuzet sa web stranica Vaillanta.